OM SEARCH BEAUTY NIENA EMPIRES

Friday, 16 April 2021

WHY NIENA BUAT BISNES?

Kenapa Niena Nak Buat Bisnes?😄

Sebab Niena minat...dulu2 time sekolah Niena tak minat bisnes2 ni..walaupun aliran Prinsip Akaun🤣..Niena.tak suka pening kepala dengan mengira untung rugi..nak imbangkan akaun tu..Adoi pening🤣

Ayah Niena suruh amik course bisnes masa kolej pun Niena tak nak..
Pening weh kepala..sebab Niena tak suka benda yang serabutkan otak..suruh hafal takpe lagi..kah!

Tapi kan lepas study tu tetiba minat nak buat bisnes sebab tengok bisneswoman pakai smart2..walaupun online..ataupun wanita yang bekerjaya bisnes ni nampak lain aura dy..So Niena mula dari bawah iaitu Drop ship..macam2 la Niena jual dulu..Paling Last Shaklee la..

Dah takde tukar2 dah..sebab jatuh cinta dengan shaklee punya system..😍menyesal tak kenal shaklee dari zaman student dulu..student sekarang ramai dah mewah ..income sendiri Rm20k dah..nak mewah bukan setahun dua..sekurang2nya 5tahun itupun kalau kuat usaha la..

Niena nak buat bisnes ni sebab BIG WHY!! IMPIAN !!

BAYAR HUTANG PTPTN ✅
SAVING RM20K SEBULAN ✅
SAVING UNTUK ANAK RM20K TABUNG HAJI✅
BAWAK FAMILY GI UMRAH ✅
NAK BELI RUMAH IMPIAN✅
KERETA IMPIAN ✅
NAK ADA EMPIRE SENDIRI SEBAB NAK WARISKAN KAT ANAK✅
NAK BANTU ORANG YANG MEMERLUKAN✅
BANTU SUAMI RINGANKAN BEBAN✅
NAK BAGI DUIT UNTUK FAMILY✅

Hish banyak la kalau ikutkan..kang panjang pulak posting ni🤪
Semua orang mesti ada impian yang sama kan.?
Tulis dalam buku diari...
Atau korang buat GRATITUDE JOURNAL 🌺

Hari hari bukak tengok..
Mesti semakin semangat rasanya🥰

Korang pulak yang buat bisnes..
Kenapa korang nak buat bisnes?

Jom share😍


Thursday, 15 April 2021

SHARE KISAH INSPIRASI MY TEAM❤

Congrate My Team " Niena Beauty Empires " 🔥🔥

Bangga sangat dapat uolls yang tak give up untuk berusaha..
Memasing dah ade team sendiri da...Empire sendiri..

Bukan mudah ye nak build team..
Nak dapat orang yang serius and bagi komitmen bila kita ajar..
Yang datang 10 yang serius 2 😊..
Penat kan?Dah alami dah masa mula mula Niena bisnes..

But Allah bagi Niena anak anak team yg power sekarang ni..
Alhamdulilah..Niena suka sangat...
Sebab bila ajar dorang fokus..and dorang dapat hasil..

Yes tu Yang Niena nak..Bantu sampai jadi🔥
Anak anak team Niena ni ada kisah dorang sendiri why join bisnes..
Yang Penting BIG WHY 💪💪
Ada yang bakal melahirkan tapi masih kejar bonus🔥
Ada yang anak ramai tapi tetap bahagi masa dengan bisnes..🔥
Ada yang student tak jadi halangan nak buat bisnes..🔥
Ada yang sakit takde keupayaan untuk kerja..Just fokus bisnes💪

Yes semua tu dalam Team NBE 🤗
Tapi dorang berjaya jugak UNLOCK BONUS..

Semoga lepas ni Team Niena bertambah lagi dengan ahli baru..
Niena sedia nak ajar..nak bantu...
Sape ayng serius nak cari duit😘

FOUNDER OF NIENA BEAUTY EMPIRES🌺

Selamat Berpuasa ❤

Hai Assalamualaikum korang 😊

Tak terlambat lagi kan Niena nak wish Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak..Alhamdulilah semoga kita semua dapat menjalankan amal ibadah dengan sebaiknya walaupun musim covid...

Bulan yang Mulia ni jom sama sama kita panjatkan doa banyak banyak semoga Covid 19 ni hilang dari muka bumi ni..Memang kita rindu sangat zaman tak payah pakai mask semua..Rasa sedih dan takut jugak Niena rasa bila Allah turunkan penyakit macam untuk seluruh dunia..yela kan..rasa macam sesuatu and Allah nak tegur hamba hamba dy banyak..kadang kadang kita manusia selalu alpa dan lupa pada DIA kan..

Ok di musim Covid ni kita semua risau sangat2 sampai ada yang tahap paranoid😅..yela risau punya pasal kan..Kita jaga kita..amalkan pemakain mask..penjarakan sosial..untuk tingkatkan immune badan sekeluarga amalkan lah suplement...Niena sebagai agent shaklee..memang Niena bagi family Niena makan suplement..Vitamin C ..Esp..Omega..ResV..

Alhamdulilah so far dah jarang dah demam..
Musim covid ni ramai yang kena buang kerja..Allahu🥺..mesti sedih sangat kan..alhamdulilah jugak duit kwsp bole keluar..Tapi kan sampai bila nak bergantung kwsp sahaja?

Jom kita berniaga..insyallah berkat berniaga..income kita tu ..kita boleh jadikan bank kewangan kita yang kedua ..Bila ada sesak2 nak pakai duit atleast kita dah ada backup..😊..So far Alhamdulilah Niena jadi agent shaklee ni..mudah sangat perjalanan..Niena rasa menyesal tak kenal shaklee lebih awal🥺

Banyak sangat kelebihan yg shaklee bagi..Untung runcit..Bonus personal..Car Bonus..Travel luar negara pun shaklee tanggung..kalau kita ada BIG WHY gaiss..mesti kita buat sungguh2..semua tu demi family...Betul tak?ada orang nak berjaya untuk kesenangan diri sendiri je ke?Tak teringin nak tolong keluarga yang susah?Tak teringin nak bawak mak ayah gi umrah?banyak sebenarnya kan kalau kita listkan..Tapi tu lah kita tak nampak jalan..

Niena bersyukur sangat Allah bagi Niena landasan yang betul..start buat shaklee ni..Niena rasa happy sangat sebab dapat guna income sendiri belanja family..Niena lagi happy bila agent2 bawah Niena pun UNLOCK BONUS sebab bila Niena ajar dorang..dorang bagi komitmen..Then Hasilnya??Dorang happy dapat income 2angka 3Angka..

Kalau korang nak join team Niena " NIENA BEAUTY EMPIRESS" boleh je wassup Niena terus tau❤..Lagi lagi yang menganggur meh sini Niena alu alukan..tak pandai berniaga takpe janji rajin belajar❤

Lagi setengah jam lagi nak berbuka..dah ready air perfromance drinks + esp untuk berbuka?kalau yang takde boleh wassup Niena...alaa..Murah murah je...Demi kesihatan kan...😍

Nak tengok apa apa yang Niena jual bole contact Niena 👇

Wassup 👉 0175052676
Fb 👉 Cahaya Niena Husnina
Instagram 👉 nienahealthybeauty
                   👉nurhusninamohdzuki

Saturday, 10 April 2021

THANKS U OLLS ❤

Alhamdulilah dah setahun masuk shaklee rasa macam kejap je masa berlalu..

Teringat masa sebulan dua masuk Niena Zero and blur jugak pasal shaklee ni..Niena cuma kenak Vitamin C je masa tu..haha..

Alhamdulilah bulan ke bulan Niena banyak belajar dari upline upline tentang sale..Thanks sangat sangat untuk upline Niena Nor Atiyya Mohd Nor sebab banyak bersabar layan karenah Niena🤣..Niena lambat pickup jugak kadang kadang tu..tapi upline Niena ni tak jemu ajar..

Lama lama tu Niena dikurniakan anak anak team Farah Hanis Ishak Nur Fiza Amira Mohd Hussin Nur Hasmimi Noor Amira yang power giler dalam sale..Team Niena berkembang dengan jayanya..Tu belum termasuk ahli makan lagi..Thanks korang sebab always support team kite..And tahniah sebab memasing dah unlock bonus..

Untuk kastemer tersayang..Niena nak ucapkan terima kasih sebab permudahkan urusan jual beli kita..sweet sweet sangat korang tau..hehe..thanks percayakan service Niena and berpuas hati dengan service Niena..

To My family and husband tq always doakan Niena..walaupun belum ade hasil gempak kan..tapi Insyallah oneday income Niena 
akan jadi berAngka Angka pulak..

Untuk Mak Cik Niena and cousin Niena thanks support Niena..
Thanks reapet dengan Niena...sekali cuba dah suka..
Alhamdulilah syukur..

Doakan kejayaan Niena tau..Niena nak guna income Niena more to bina ladang akhirat ..Amin ya mujib...Insyallah🤲

Yang Benar🌺

 NUR HUSNINA

FOUNDER OF NIENA BEAUTY EMPIRES🌺

Thursday, 25 March 2021

Dapat HADIAH DARI UPLINE😍

Semalam excited punya pasal lupa nak share🤣

Alhamdulilah semalam hadiah yang Key Coordinator Mumu..a.k.a Kak Mumu dah sampai..

Seronok bila buka2 dapat RESV & Sejadah Comel beserta Ucapan yang menusuk jiwa🥺..Terharu sangat..

Niena dah lama sangat nak merasa RESV ni sebab dok tengok feedback customer..best sangat...kulit cantik and badan pun sihat..

RESV ni bernilai RM408 tau..kalau income Niena bulan  bulan 4 angka..Memang reapet je keje..

Alhamdulilah rezeki Allah bagi Niena dapat merasa jugak😍thanks to upline upline dan anak anak Team NBE yang selalu bagi support untuk Niena❤

Founder Niena Beauty Empires🌺 

ESP KESAYANGAN NIENA 😘

MUKA DAH TAK KERING LAGI

Start pkp ni bila selalu kena pakai mask..
Muka ni dah mula nak naik macam macam..

Pakai la skincare serajin mana pun..
Naik jugak..puncanya sebab mask🤣
Gatal gatal lepas tu naik merah merah..
Kekadang tu muka jadi kering sangat..

Nak keluar depan rumah pun segan..
Tak confident..

Tapi alhamdulilah sangat sangat..
Lepas consume Esp beberapa hari skin dah tak merah dah..
Tambah pulak telan Vitamin C ..
Lagi la kebabomm effect dy..

Skin jadi lembut..glowing lembap..
Paling penting ruam ruam merah tu dah hilang..
Yeahhh ...thanks sangat sh@klee banyak bantu masalah skin Niena..
Selain tu Niena rasa bertenaga sangat..
Bole beza hari minum esp dengan hari tak minum esp..

Sekali minum ketagih pulak dengan esp ni..
Lepas ni nak prepare ber tong tong dekat rumah...🤗

Korang yang belum cuba tu sangat lah rugi❤

#myeffectshaklee

TEAM BISNES PALING SAYANG ❤

Best sangat berkecimpung dalam dunia shaklee ni..
Tak pernah tak de hasil bila buat sale..
Setiap bulan mesti Unlock Bonus..

Sebab apa?
Sebab upline & leader always ada untuk guide downline A-Z..
Setiap kali ade ilmu yang baru..
Mereka mesti share..Tak pernah tinggal downline terkapai kapai..

Setiap bulan bahkan hampir setiap minggu dalam sebulan tu. .
Mesti ade Announce..
"Korang malam ni ade kelas dengan leader sekian sekian"😂

Kekadang tu ade 2kelas dalam satu masa...
Haa..agak agak macam mana kami manage time..
Ilmu tu ilmu..memang kena rebut habis habis..
Bukan senang leader leader hebat nak share rahsia tau..

Seronok tak kalau team bisnes kita aktif?
Takde la group wassup tu menyepi..
Waalupun buzy dengan bisnes..
Leader leader ada bagi ilmu agama jugak..
Ada share and tnjuk ajar tentang hal keagamaan..

Bole kata kami ni dibimbing dari semua aspek..😍
Alhamdulilah tak salah pilih lagi da..🤗

Nak tak team meriah macam ni?
Meh la join dulu🤗

Btw doakan Niena agar Niena berjaya dalam bisnes Niena..
Sebab Niena  nak bantu orang dengan lebih ramai lagi🤗

ABOUT SHAKLEE 🌺

WHY NIENA BUAT BISNES?

Kenapa Niena Nak Buat Bisnes?😄 Sebab Niena minat...dulu2 time sekolah Niena tak minat bisnes2 ni..walaupun aliran Prinsip Akaun🤣..Niena.ta...